Bij Sleutel Expres kan u bijna elk type sleutel laten bijmaken

Sleutels kwijt?

Een sleutel die afbreekt in het slot, de deur die dichtslaat terwijl uw autosleutels nog in de wagen liggen of uw huissleutels niet meer terugvinden…Het gebeurt altijd op het verkeerde moment. Gelukkig is er Sleutel Expres, want daar kan u zowat elk type sleutel laten bijmaken. Meestal kan dat zelfs bijzonder snel, terwijl u wacht!

Standaard sleutels, veiligheidssleutels, autosleutels,… Wij maken ze allemaal!

In onze sleutelmakerij kunnen we bijna alle soorten sloten en sleutels maken:
  • autosleutels van verschillende merken
  • huissleutels en –sloten met een- of meerpuntssluiting
  • veiligheidssleutels en -cilinders met eigendomscertificaat
  • elektrische sloten met automatische ontgrendeling (bv. parlofoon/videofoon)
  • hangsloten, codesloten, ….

Wat u best meebrengt?

Wil u een sleutel laten bijmaken in onze winkel in Antwerpen, dan volstaat het om ofwel de reservesleutel, het eigendomscertificaat of het unieke sleutelnummer mee te brengen.

is uw sleutel afgebroken in het slot en kan u de sleutel in kwestie niet meebrengen? Geen erg! Wij komen namelijk ook ter plaatse in Groot-Antwerpen om sloten te vervangen!

Autosleutels bijmaken? Ja, maar…

Klassieke autosleutels kunnen we bijmaken terwijl u wacht. Heeft u een afstandsgestuurde autosleutel met transponder? Ook dan kunnen we een extra sleutel maken waarmee u de wagen manueel kan openen, maar u zal nadien alsnog een bezoekje aan de garage moeten inplannen. De elektrische codering van de transponder chip kan namelijk enkel door een erkende garage ingesteld worden. Maar als u bij Sleutel Expres uw autosleutel heeft laten bijmaken, geraakt u tenminste wel al in die garage!

Liever geen te zware sleutelbos?

Heeft u er al eens aan gedacht om enkele sloten te vervangen en een loper te laten maken waarmee u verschillende sloten kan openen? Met 1 sleutel verschillende deuren in huis of op de zaak kunnen openen is bijzonder handig!

Bij Sleutel Expres kunnen we zowel standaard master keys maken die alle deuren openen als slimme lopers van eigen fabricaat die de eigenaar beperkte toegang verlenen. Daarvoor starten we steeds met een doordacht sluitplan waarin we overzichtelijk oplijsten wie welke deuren mag kunnen openen.

Sleutels nodig?

Wil u 1 sleutel laten bijmaken, 1 standaard loper of meerdere slimme master keys? U bent van harte welkom in onze zaak in hartje Antwerpen om de verschillende mogelijkheden, uw wensen en de tarieven te bespreken.