Waarom geen automatische deurpomp laten installeren?

Altijd de handen vrij

We kennen deurdragers vooral van het courante gebruik in horecazaken, maar ook thuis kan u zo’n deurpomp laten installeren. Zowel binnen- als buitendeuren kan u automatisch laten sluiten met een deurpompsysteem en zo heeft u de handen vrij.

Zelf plaatsen of uw deurpomp laten installeren door een vakman?

Natuurlijk kan u een deurpomp kopen en die zelf plaatsen, maar uw deurpomp laten installeren door een vakman met kennis van zaken, is zeker ook het overwegen waard.

Bij de aankoop van een deurdranger heeft u namelijk heel wat keuze in diverse systemen met verschillende sluitkracht. Die wordt uitgedrukt van 1 (20 kg) tot 6 (120 kg) waarbij vooral rekening wordt gehouden met het gewicht van de deur in kwestie. Toch zijn er ook andere factoren die best in overweging genomen worden.

Als u Sleutel Expres inschakelt om uw deurpomp te installeren, komen wij eerst ter plaatse kijken en de omstandigheden analyseren voor we beslissen welke sluitkracht het best geschikt is. We houden daarbij bijvoorbeeld rekening met de gebruiksintensiteit en de eventuele tegenwind of tegendruk. Ook de voor- en nadelen van verschillende bedieningssystemen zoals drukknoppen, sleutelschakelaars, afstandsbediening, paslezers, etc… bespreken we in detail met u. Pas daarna komen we de installatie bij u ter plaatse (in regio Antwerpen) verzorgen om een evenwichtige en haast geruisloze sluiting te garanderen.

Graag een offerte?

Even contact opnemen of een bezoekje brengen aan onze winkel volstaat om meer informatie over de mogelijkheden en prijzen te ontvangen. Of plant u liefst meteen een plaatsbezoek in?