Soms is uw bestaande sloten vervangen de enige optie

Hoe gerust bent u écht?

Heeft u net de sleutels overhandigd gekregen van uw nieuwe woning? Proficiat! Maar staat de bestaande sloten vervangen dan wel hoog op uw to do lijstje? Wie weet hoeveel reservesleutels circuleren er nog… Of heeft u onaangenaam bezoek gekregen van inbrekers? Zelfs als ze niet effectief uw woning binnengedrongen hebben, is uw sloten laten vervangen zeker geen slecht idee. Tenminste als u écht gerust wil slapen…

Standaard sloten extra inbraakveilige raam- en deurbeveiliging

Bij Sleutel Expres heeft u de keuze: u kan uw huidige sloten laten vervangen door nieuwe standaard sloten of meteen opteren voor extra inbraakbestendige veiligheidssloten. Wij kunnen namelijk de plaatsing van beide types voor u verzorgen. Voor maximale deur- en raambeveiliging kunnen we zelfs de scharnieren en de raam- en deurprofielen extra beveiligen. Daarvoor werken we een doordachte constructie uit waarin we onder meer volgende onderdelen combineren:

  • dievenklauwen
  • anti-inbraakprofielen
  • beveiligde schroeven
  • sloten met meerpuntssluitingen
  • enz…

Zekerheid mét garanties!

De meeste van onze veiligheidssloten dragen het SKG-keurmerk dat optimale sterkte en duurzaamheid garandeert. Die SKG sloten kunnen  we leveren in verschillende categorieën:  1*, 2** of 3 ***. U kan dus ook zelf de mate van inbraakwerendheid kiezen. Vergeet u trouwens uw verzekering niet te verwittigen dat u nieuwe veiligheidssloten heeft laten plaatsen? Dat kan namelijk erg interessant blijken voor uw verzekeringspremie!


Bent u particulier of raamfabrikant?

Bent u de trotse eigenaar van een particuliere woning en wil u uw sloten vervangen door inbraakbestendige veiligheidssloten? Neem dan gerust even contact met ons op om een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek met opmeting in regio Antwerpen in te plannen.

Ook professionele plaatsers en raamfabrikanten kunnen bij ons terecht voor de levering van inbraakbestendige sloten en sluitsystemen. De mogelijkheden voor een potentiële samenwerking op lange termijn bespreken we liefst persoonlijk tijdens een vrijblijvend kennismakend gesprek.